play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Nieuwe Muziek

Kris Kross Amsterdan feat.. Antoon & Sigourney K – Vluchtstrook

todayNovember 28, 2021 5

Background
share close

Kris Kross Amsterdan feat.. Antoon & Sigourney K – Vluchtstrook
Kris Kross Amsterdam heeft samen met Antoon en Sigourney K weer een dijk van een plaat gemaakt. Vluchtstrook heeft vooral een heerlijk aanstekelijk ritme gedurende refrein dat de track naar een hoger niveau tilt. Daarmee levert het dj-trio weer een potentiële hit af.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Haagse30

De Haagse 30 week 47 (25-11-2021)

De Haagse 30 week 47 (25 november 2021) De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify. We hebben deze week 13 stijgers, waarvan 5 nieuwe binnenkomers, 2 terugkomers en er zijn 4 platen op hun positie blijven staan en dat […]

todayNovember 28, 2021 17


0%