play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Nieuwe Muziek

Wulf – Xmas Time

todayNovember 28, 2021 3

Background
share close

Wulf – Xmas Time

Net zoals Duncan Laurence maakt ook Wulf voor het eerst een kerstsingle. Xmas Time bevat alles van een typische kersttrack en voelt toch geen moment cliché aan. ‘Even de wereld laten voor wat het is en samen met je geliefden die magische kerstbol in.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Sera – Take A Change

https://www.youtube.com/watch?v=feWd0T7AvdE Sera - Take A Change Zangeres Sera beleefde haar doorbraak via video’s op TikTok en Instagram. Uiteindelijk was er zelfs een duet met Justin Bieber wat zorgde voor genoeg publiciteit. Optreden deed ze ook tijdens het Junior Songfestival en afgelopen jaar won ze het televisieprogramma All Together Now. Onder de hoede van producer Bas van Dalen en zanger Alain Clark is er gewerkt aan nieuwe muziek. Na de debuutsingle […]

todayNovember 28, 2021 13


0%