Nieuwe Muziek

Mart Hoogkamer Nieuwe Single

todaynovember 25, 2021 6

Background
share close

Mart Hoogkamer – Neem er één van mij
De Leidse volkszanger Mart Hoogkamer scoorde afgelopen zomer onverwacht de grootste zomer hit van het jaar met Ik Ga Zwemmen. Het nummer behaalde de eerste plaats in alle hitlijsten en ontving de status van Goud. Momenteel is Hoogkamer bezig met de voorbereidingen van zijn grootste concerten ooit, die op 8 en 9 april 2022 zullen plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Op de valreep van dit jaar brengt hij nog snel even zijn nieuwe single uit met de titel Neem Er Één Van Mij. Hoogkamer laat weten: ‘Toen ik het nummer hoorde dacht ik meteen: ‘Dit is een klein hitje’. Maar dat dacht ik bij de vorige ook. Dus ik hoop dat het een beetje hetzelfde gaat als bij Ik Ga Zwemmen. Het gaat over een prachtige dame waar ik een drankje van krijg. Neem er één van mij, dat is wat ze zei’.

Written by: admin

Previous post

City NL Top 20

City NL Top 20 Week 47 (22 -11-2021)

City NL Top 20 (week 47) 22 november 2021 In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen. De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van […]

todaynovember 22, 2021

0%