Nieuwe Muziek

Duncan Laurence – Wishes Come True

todaynovember 27, 2021

share close

Duncan Laurence – Wishes Come True
Voor de eerste keer in zijn carrière komt Duncan Laurence met een kerstsingle. Met Wishes Come True verwoordt de Songfestival-winnaar zijn gevoel bij de kerstperiode, die voor hem staan voor de warme band die je voelt met je naasten in die donkere dagen van het jaar. ‘Al van jongs af aan heb ik een voorliefde voor Kerstmis gehad’, zegt hij. ‘De lichtjes, cadeautjes en het lekkere eten. Gaandeweg ben ik andere dingen rondom kerst gaan waarderen. Het gaat niet zo zeer meer om de materialistische zaken. Het gaat meer om de tijd die we doorbrengen met de mensen die ons het dierbaarst zijn. Ik kan me dan ook niks liever wensen dan omringd te zijn met de mensen van wie ik hou’. Laurence schreef Wishes Come True samen met zijn verloofde Jordan Garfield en Judy Blank.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

OG3NE – Christmas On My Doorstep

https://www.youtube.com/watch?v=E51Nc2nfXNY OG3NE - Christmas On My Doorstep De meiden van OG3NE zijn dol op kerst en hebben om die reden een nieuwe kerstsingle gemaakt: Christmas On My Doorstep. Het nummer is geschreven door Lisa, Shelley en Amy zelf, in samenwerking met hun vader Rick Vol en Bas Uijtewilligen. Daarnaast zijn de zusjes een bijzondere samenwerking aangegaan met Sky Radio voor het komende kerstseizoen. Ze laten weten: ‘Dit jaar hebben wij de kerstjingles voor The Christmas Station ingezongen. Eén daarvan hebben […]

todaynovember 27, 2021

0%