Nieuwe Muziek

OG3NE – Christmas On My Doorstep

todaynovember 27, 2021

Background
share close

OG3NE – Christmas On My Doorstep
De meiden van OG3NE zijn dol op kerst en hebben om die reden een nieuwe kerstsingle gemaakt: Christmas On My Doorstep. Het nummer is geschreven door Lisa, Shelley en Amy zelf, in samenwerking met hun vader Rick Vol en Bas Uijtewilligen. Daarnaast zijn de zusjes een bijzondere samenwerking aangegaan met Sky Radio voor het komende kerstseizoen. Ze laten weten: ‘Dit jaar hebben wij de kerstjingles voor The Christmas Station ingezongen. Eén daarvan hebben we samen met het Engelse productieteam uitgewerkt tot een speciale kerstsingle, Coming Home With Santa. De audio is gemixt in de wereldberoemde Abbey Road Studio’s in Londen.’

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Mart Hoogkamer Nieuwe Single

https://www.youtube.com/watch?v=HtDcsf1rn6s Mart Hoogkamer - Neem er één van mij De Leidse volkszanger Mart Hoogkamer scoorde afgelopen zomer onverwacht de grootste zomer hit van het jaar met Ik Ga Zwemmen. Het nummer behaalde de eerste plaats in alle hitlijsten en ontving de status van Goud. Momenteel is Hoogkamer bezig met de voorbereidingen van zijn grootste concerten ooit, die op 8 en 9 april 2022 zullen plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Op de valreep van dit jaar brengt hij nog snel even zijn […]

todaynovember 25, 2021 6 5

0%