Show Nieuws

Islamrel rond familie Meiland

todaynovember 27, 2021

Background
share close

Talpa reageert niet op islamrel rond familie Meiland

Talpa wil geen commentaar geven op de islamrel rond de familie Meiland, meldt het ANP. Kaartenproducent Hallmark maakte donderdag bekend de samenwerking met de familie te verbreken vanwege anti-islam uitspraken die Erica Meiland deed.

In haar boek vergelijkt zij alle vrouwen in boerka met pinguïns en noemt hoofddoekjes ’niet normaal, rot op joh, met je boerka’. Ook stelt Erica Meiland dat de islam ’heel veel ellende brengt’ en dat zij dit wil tegenhouden.

De uitspraken zijn reden voor Hallmark om geen kaarten en boeketten met bekende uitspraken van de Meilandjes meer te verkopen. Ook de geplande nieuwe wijnencollectie van de familie gaat niet door. „Deze uitspraken sluiten niet aan op een aantal van onze kernwaarden die voor Hallmark essentieel zijn in onze missie om mensen te verbinden en relaties te versterken”, laat de producent in een verklaring weten.

De opmerkingen van Meiland kregen al vanuit veel kanten kritiek. Nasrdin Dchar nodigde het gezin uit voor zijn driedelige theatervoorstelling over zijn leven en familie ’zodat ze van hun islamofobie kunnen afkomen’, maar de Meilandjes hebben de uitnodiging niet geaccepteerd.

De uitspraken zijn reden voor Hallmark om geen kaarten en boeketten met bekende uitspraken van de Meilandjes meer te verkopen. Ook de geplande nieuwe wijnencollectie van de familie gaat niet door. „Deze uitspraken sluiten niet aan op een aantal van onze kernwaarden die voor Hallmark essentieel zijn in onze missie om mensen te verbinden en relaties te versterken”, laat de producent in een verklaring weten.

De opmerkingen van Meiland kregen al vanuit veel kanten kritiek. Nasrdin Dchar nodigde het gezin uit voor zijn driedelige theatervoorstelling over zijn leven en familie ’zodat ze van hun islamofobie kunnen afkomen’, maar de Meilandjes hebben de uitnodiging niet geaccepteerd.
De uitspraken zijn reden voor Hallmark om geen kaarten en boeketten met bekende uitspraken van de Meilandjes meer te verkopen. Ook de geplande nieuwe wijnencollectie van de familie gaat niet door. „Deze uitspraken sluiten niet aan op een aantal van onze kernwaarden die voor Hallmark essentieel zijn in onze missie om mensen te verbinden en relaties te versterken”, laat de producent in een verklaring weten.

De opmerkingen van Meiland kregen al vanuit veel kanten kritiek. Nasrdin Dchar nodigde het gezin uit voor zijn driedelige theatervoorstelling over zijn leven en familie ’zodat ze van hun islamofobie kunnen afkomen’, maar de Meilandjes hebben de uitnodiging niet geaccepteerd.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Duncan Laurence – Wishes Come True

https://www.youtube.com/watch?v=5Tftq5C2NBM Duncan Laurence - Wishes Come True Voor de eerste keer in zijn carrière komt Duncan Laurence met een kerstsingle. Met Wishes Come True verwoordt de Songfestival-winnaar zijn gevoel bij de kerstperiode, die voor hem staan voor de warme band die je voelt met je naasten in die donkere dagen van het jaar. ‘Al van jongs af aan heb ik een voorliefde voor Kerstmis gehad’, zegt hij. ‘De lichtjes, cadeautjes […]

todaynovember 27, 2021

0%