Show Nieuws

Brabantse Julia (19) wint k2 zoekt K3

todaynovember 29, 2021

share close

Na weken vol optredens en beoordelingen van de juryleden is gisteravond bekend geworden wie het nieuwe lid wordt van meidengroep K3. Amy en Julia wisten met een meerderheid van de publieksstemmen in de finale te belanden, maar Hanne en Marthe waren de beslissende factor. Zij kozen voor de 19-jarige Julia, die vanaf nu officieel naast de twee dames op het podium mag schitteren en een compleet nieuw leven tegemoet gaat. ,,Dromen komen uit”, jubelde ze.

Ruim 22.000 aanmeldingen van zowel meisjes als jongens kwamen er binnen toen bekend werd dat iedereen zich mocht opgeven voor de zoektocht naar het derde K3-lid. Vrijdagavond vielen de laatste twee jongens af en dus streden Diede, Julia, Amy en Celester voor een plekje in de meidenband. In de grande finale van gisterenavond zongen de artiesten in de dop diverse nummers en werden ze voorzien van jurycommentaar door onder meer Gordon en Samantha Steenwijk. Maar, anders als voorgaande afleveringen, mocht het publiek bepalen wie er met de winst vandoor zou gaan.

Gedurende de avond was de spanning in de studio zichtbaar én voelbaar. In het eerste beslismoment moest de 21-jarige Diede het veld ruimen. Julia, Celester en Amy bleven over, maar ook de Utrechtse Celester zag haar droom aan zich voorbij gaan ,,Ik heb alles eruit gehaald wat ik kon”, reageerde ze positief op haar vertrek.

Julia en Amy bleven over, maar toen kwam, na de spanning flink te hebben opgebouwd, het verlossende antwoord. ,,Deze kandidaat hebben wij echt zien groeien. En het gevoel dat we hebben bij deze persoon, is het gevoel dat we ook echt willen hebben. De persoon die van K2 weer K3 gaat maken is… Julia!”, riepen de zangeressen uit.
De 19-jarige blonde Julia, die uit Bergen op Zoom komt, kon haar oren niet geloven. ,,Wauw, nee, ik kan niks zeggen. Dromen komen uit”, was het enige dat ze, met tranen in haar ogen, uit kon brengen.

 

Written by: admin

Previous post

Show Nieuws

Politie op zoek naar twee verdachten van overval Ali B

De politie van Almere is op zoek naar twee mannen die worden verdacht van de gewapende overval op Ali B en zijn chauffeur. De politie roept getuigen van het incident van donderdagavond op zich te melden. Ali B en zijn chauffeur werden na het parkeren van de auto opgewacht. „Als zij uitstappen kijken ze beiden in de loop van een wapen. Niet snel daarna rennen zij weg met de buit […]

todaynovember 29, 2021

0%