Show Nieuws

Jan Smit ontkent dat hij ruzie heeft met zijn zus Monique

todaynovember 30, 2021

share close

Jan Smit ontkent dat hij ruzie heeft met zijn zus Monique. “Absoluut niet”, zegt de zanger.

Dat beeld ontstond onlangs toen Jan volgens sommigen koeltjes over zijn zus sprak bij RTL Boulevard. Daar vertelde hij over het project 2 Kleine Kleutertjes, een serie tekenfilmpjes met liedjes, boeken en een theatervoorstelling. Dat project startte hij samen met Monique, maar zij werkt daar nu niet meer aan mee. Zij is een paar jaar geleden een eigen project gestart, Kleuterpop. Daarover zei Jan bij RTL Boulevard dat ze elkaar succes hebben gewenst, maar dat hij ook niet in Kleuterpop zit.
Dat “moet ze zelf weten”.

Die opmerking zorgde voor veel speculaties over de band tussen broer en zus. Maar nu zegt Jan Smit dus dat er niets aan de hand is. “Je hebt een interview van vaak een half uur, ze knippen datgene eruit wat hen het beste uitkomt natuurlijk”, vertelt hij.

Ook geen rol in animatiefilm

Ook in de nieuwe animatiefilm over de kleutertjes, Een Dag Om Nooit Te Vergeten, heeft Monique geen rol. “Toen dit project kwam, heb ik gekozen voor andere mensen. Chantal Janzen speelt mijn vrouw, Simone Kleinsma mijn oma. Toen waren de rollen op, zo simpel is het.”

“Er is geen ruzie”, benadrukt Monique. “Dat willen mensen graag, heb ik het idee. Ik heb er drie jaar geleden zelf voor gekozen om Kleuterpop te beginnen omdat ik heel graag iets voor mezelf wilde en niet meer afhankelijk wilde zijn van anderen. Met veel succes gelukkig.”

Written by: admin

Previous post

City NL Top 20

City NL Top 20 (week 48) 29-11-2021

City NL Top 20 week 48 (29-11-2021) In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen. De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube. We hebben deze […]

todaynovember 29, 2021 2

0%