Show Nieuws

Politie zoekt getuigen overval Lil Kleine en deelt camerabeelden

todaydecember 1, 2021

share close

Politie zoekt getuigen overval Lil Kleine en deelt camerabeelden

De politie gaat beelden delen van de beroving van Lil Kleine in Rotterdam begin deze maand in de hoop dat meer getuigen zich melden. De camerabeelden, gemaakt vanaf het pand van het Wereldmuseum, zijn donderdag te zien bij de regionale omroep in het programma Bureau Rijnmond.

Volgende week dinsdag wordt in Opsporing Verzocht op NPO 1 ook landelijk aandacht aan de zaak besteed, “omdat op het feest ook mensen waren die niet uit Rotterdam komen”, zo laat een woordvoerder van de politie in Rotterdam dinsdag weten.

De rapper werd op 4 november tijdens een albumreleaseparty van zijn goede vriend en dj Jack Shirak voor het Wereldmuseum in Rotterdam beroofd van zijn horloge. Volgens RTL Boulevard werd hij daarbij onder schot gehouden en met een pistool geslagen. De politie bevestigde alleen dat er een gewelddadige poging tot diefstal had plaatsgevonden. De zaak wordt nog onderzocht. Volgens de woordvoerder zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Written by: admin

Previous post

Show Nieuws

Talpa: Opmerkingen Erica Renkema staan de samenwerking niet in de weg

Talpa: Opmerkingen Erica Renkema staan de samenwerking niet in de weg De familie Meiland hoeft zich vooralsnog geen zorgen te maken dat Talpa de samenwerking stopt vanwege de islamkritische uitspraken van Erica Renkema. SBS6, dat realityserie Chateau Meiland uitzendt, wil verder niet reageren op de ophef die is ontstaan en zegt dat zaken buiten het programma om "voor rekening van de familie zelf" zijn. Talpa laat dinsdag desgevraagd weten dat […]

todaydecember 1, 2021

0%