Nieuws

DJTip van Merian: De Kluis & Peter van der Zweep – Thuis Ben

todaydecember 2, 2021 2

share close

Verrassende covers van bekende maar tegelijkertijd ook vergeten nummers uit de jaren 80, 90 en zeroes. De Kluis brengt muzikale moderniseringen van oude nummers en dit keer dit doet De Kluis dat samen met Pieter van der Zweep. Zij hebben het nummer ‘Thuis Ben’ van Hans de Booij helemaal eigen gemaakt.

‘Thuis Ben’ van De Kluis & Pieter van der Zweep is deze week (3 december tot 10 december) dan ook de DJTip van Merian en dus elk oneven uur, na het nieuws en weer, te beluisteren op Radio City Den Haag. http:/www.radiocitydenhaag.nl

Written by: admin

Previous post

Haagse30

De Haagse 30 week 48 (2-12-2021

De Haagse 30 week 48 (2 december 2021) De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify. We hebben deze week 12 stijgers, waarvan 6 nieuwe binnenkomers, 2 terugkomers en er zijn 5 platen op hun positie blijven staan en dat […]

todaydecember 2, 2021

0%