Nieuwe Muziek

HitKnaller: MERRY CHRISTMAS VAN ED SHEERAN EN ELTON JOHN!

todaydecember 2, 2021

share close

MERRY CHRISTMAS VAN ED SHEERAN EN ELTON JOHN!

Afgaand op de eerste beelden is hun single een dolle boel.

Britten en Kerstmis? Het is een hoogmis in spruitjes, Christmas crackers en oorwurmen van kerstdeuntjes (Slade, anyone?) waar niet aan te ontkomen is.
Liefhebbers van het genre kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe single van Ed Sheeran en Elton John, die aanstaande vrijdag uitkomt ‘en heel veel kerstbellen bevat’.

“Afgelopen kerst kreeg ik een telefoontje van mijn vriend Elton John, die tegen me zei dat we samen een kerstnummer moesten maken,” zo staat te lezen op de kaartjes die Sheeran omhoog houdt voor de camera, à la Love Actually. “Ik antwoordde: ‘Ja, misschien in 2022’, maar eigenlijk heb ik diezelfde dag al het refrein geschreven. And here we are.”De nieuwe single komt vannacht 5 uur Nederlandse tijd uit en is week 49 HitKnaller op Radio City Den Haag en is dan elk even uur te beluisteren op ons station.

Preview videoclip die eveneens morgen online komt.

Written by: admin

Previous post

Uncategorized

Elton John & Ed Sheeran – Merry Christmas

Elton John & Ed Sheeran - Merry Christmas Vandaag op 1 december kunnen wij jullie laten weten dat de nieuwe single van Elton John & Ed Sheeran "Merry Christmas" de Hitknaller is voor week 49. Vanaf vrijdagochtend 8:00 uur elk even uur te beluisteren op radiocitydenhaag.nl

todaydecember 1, 2021

0%