Nieuwe Muziek

Elton John & Ed Sheeran – Merry Christmas

todaydecember 3, 2021

share close

Elton John & Ed Sheeran – Merry Christmas

Tijdens zijn bezoek aan Nederland in oktober liet Ed Sheeran al even vallen dat er een kerst single aan zou komen met Elton John, wat resulteerde in een wereldprimeur voor NPO Radio 2. Niet veel later bracht het duo het nieuws via Instagram officieel naar buiten met een video met de aankondiging, geïnspireerd op een beroemde scene uit de film Love Actually. ‘Afgelopen kerst kreeg ik een telefoontje van mijn vriend Elton John, die tegen me zei dat we samen een kerstnummer moesten maken’, vertelt Sheeran. ‘Ik antwoordde: ’Ja, misschien in 2022’, maar eigenlijk heb ik diezelfde dag al het refrein geschreven. En hier zijn we nu.’ De opbrengst van de single gaat naar de Ed Sheeran Suffolk Music Foundation, een organisatie die jonge aspirant-muzikanten financieel helpt. Daarnaast gaat er een deel naar de Elton John AIDS Foundation.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

De Kluis & Piter van der Zweep – Thuis Ben

https://www.youtube.com/watch?v=0Ye2RwyPC1k De Kluis & Piter van der Zweep - Thuis Ben Verrassende covers van bekende maar vergeten liedjes uit de jaren tachtig, negentig en zeroes. De Kluis brengt muzikale moderniseringen van oude nummers van bijvoorbeeld Rob de Nijs, Van Dik Hout, Circus Custers, Hans De Booij en meer. Voor mensen die het origineel nog kennen maar ook mensen die de liedjes nu pas ontdekken.

todaydecember 3, 2021

0%