Nieuwe Muziek

Kris Kross Amsterdam met Antoon en Sigourney K – Vluchtstrook

todaydecember 3, 2021

share close

Kris Kross Amsterdam met Antoon en Sigourney K – Vluchtstrook

Kris Kross Amsterdam heeft samen met Antoon en Sigourney K weer een dijk van een plaat gemaakt. Vluchtstrook heeft vooral een heerlijk aanstekelijk ritme gedurende refrein dat de track naar een hoger niveau tilt. Daarmee levert het dj-trio weer een potentiële hit af. Eerder dit jaar was het al raak met Early In The Morning met Conor Maynard en Shaggy en Alles Wat Ik Mis met Ronnie Flex en Emma Heesters.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Elton John & Ed Sheeran – Merry Christmas

https://www.youtube.com/watch?v=Q_yuO8UNGmY Elton John & Ed Sheeran - Merry Christmas Tijdens zijn bezoek aan Nederland in oktober liet Ed Sheeran al even vallen dat er een kerst single aan zou komen met Elton John, wat resulteerde in een wereldprimeur voor NPO Radio 2. Niet veel later bracht het duo het nieuws via Instagram officieel naar buiten met een video met de aankondiging, geïnspireerd op een beroemde scene uit de film Love […]

todaydecember 3, 2021

0%