Nieuwe Muziek

Laura – Beetje meer liefde

todaydecember 3, 2021

share close

Laura – Beetje meer liefde

‘Ik ga staan als je zegt dat ik zitten moet’ aldus de Nederlandse singer/songwriter LAURA. Tekstueel relativerend en muzikaal houdt zij het altijd dicht bij zichzelf: Nederpop met een rauw randje.
In 2016 stond LAURA in een uitverkocht Paradiso waardoor ze zichzelf in de kijker speelde bij de producenten van de speelfilm ‘Hartenstrijd’ en was ze samen met het bekende duo ‘Nick & Simon’ verantwoordelijk voor de gelijknamige titelsong. Dat LAURA eigenwijs is komt in alles terug. Zo speelde zij in 2019 tijdens de blind audition van The Voice Of Holland haar eigen song ‘Komt Wel Goed Schatje’.
In 2020 werd de singer/songwriter steeds meer baas over haar eigen sound en heeft zij zich achter de schermen verder ontwikkeld. Haar aankomende single is door niemand minder dan LAURA zelf geproduceerd. De muzikale reis is pas net begonnen en er is nog plek genoeg dus: reis mee!
Haar nieuwe single “Beetje meer liefde” is een aanrader als je van het negatieve gevoel af wilt en de liefde wil delen met andere om je heen.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Shawn Mendes – It’ll Be Okay

https://www.youtube.com/watch?v=q_HNcBjHlPY Shawn Mendes - It’ll Be Okay Na een relatie van twee jaar kondigden Shawn Mendes en Camila Cabello onlangs aan als vrienden uit elkaar te gaan. Mendes kreeg hierdoor inspiratie voor het maken van een nieuw liedje getiteld It’ll Be Okay. Het is voor de Canadese superster zijn eerste solosingle sinds de release van zijn album Wonder dat precies een jaar geleden uitkwam. Met dat album aan zijn zijde […]

todaydecember 3, 2021

0%