Nieuwe Muziek

Senna – Alles

todaydecember 3, 2021 1

share close

Senna – Alles

Het levenslied zit Senna in haar bloed. Zo zingt ze al van kinds af mee met André Hazes en andere grote Nederlandstalige artiesten. De zangeres uit Helmond weet al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit. Senna doet dan ook niets liever dan optreden.

Biografie:

We want more
De zeventienjarige Senna Willems behaalde in de finale van tv-programma ‘We want more’ een knappe tweede plaats. Ze maakte grote indruk op André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort, Ali B en Trijntje Oosterhuis. Vrijwel direct kreeg Senna door Dino Music (o.a. André Hazes, Frans Duijts en Jeroen van der Boom) een platencontract aangeboden. Als een droom die uitkomt, nodigde André Hazes haar na haar deelname aan ‘We want more’ uit om te komen zingen tijdens ‘Holland Zingt Hazes’ dit jaar in de Ziggo Dome en werd ze uitgenodigd om een duet te zingen bij zijn show in het succesvolle Zomertheater in Den Bosch.

Debuutsingle
Haar debuutsingle was ‘Ik weet dat je bestaat’ en is een Nederlands levenslied op de melodie van ‘El Triste’ van Marc Anthony.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Laura – Beetje meer liefde

https://www.youtube.com/watch?v=T1r1oT8AkWE Laura - Beetje meer liefde ‘Ik ga staan als je zegt dat ik zitten moet’ aldus de Nederlandse singer/songwriter LAURA. Tekstueel relativerend en muzikaal houdt zij het altijd dicht bij zichzelf: Nederpop met een rauw randje. In 2016 stond LAURA in een uitverkocht Paradiso waardoor ze zichzelf in de kijker speelde bij de producenten van de speelfilm ‘Hartenstrijd’ en was ze samen met het bekende duo ‘Nick & Simon’ […]

todaydecember 3, 2021 3

0%