Nieuwe Muziek

Shawn Mendes – It’ll Be Okay

todaydecember 3, 2021

share close

Shawn Mendes – It’ll Be Okay

Na een relatie van twee jaar kondigden Shawn Mendes en Camila Cabello onlangs aan als vrienden uit elkaar te gaan. Mendes kreeg hierdoor inspiratie voor het maken van een nieuw liedje getiteld It’ll Be Okay. Het is voor de Canadese superster zijn eerste solosingle sinds de release van zijn album Wonder dat precies een jaar geleden uitkwam. Met dat album aan zijn zijde gaat Mendes ook op tournee. Op zondag 17 april en maandag 18 april 2022 staat hij in de Ziggo Dome.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Son Mieux – The Mustard Seed (CD Release)

Son Mieux - The Mustard Seed Twee jaar na debuutalbum Faire De Son Mieux brengt Son Mieux het sfeervolle The Mustard Seed uit. De leden van de Haagse groep rondom frontman Camiel Meiresonne hebben een succesvol jaar achter de rug. In mei kwam ep The Mustard Seed Part I uit, in de zomer waren ze tijdens de Olympische Spelen de thuisband van Studio Tokio en de afgelopen maanden scoorde de […]

todaydecember 3, 2021

0%