Nieuws

Week 49 Hitknaller en DJTip 2 en 3 december 2021

todaydecember 3, 2021 1

share close

Ze zijn weer compleet elk even uur de Hitknaller van Ed Sheeran en Elton John – Merry Christmas en op het oneven uur De Kluis met Peter van de Zweep – Thuis Ben, zij zijn deze week de DJTip van Merian

Ed Sheeran en Elton John – Merry Christmas

Tijdens zijn bezoek aan Nederland in oktober liet Ed Sheeran al even vallen dat er een kerst single aan zou komen met Elton John, wat resulteerde in een wereldprimeur voor NPO Radio 2. Niet veel later bracht het duo het nieuws via Instagram officieel naar buiten met een video met de aankondiging, geïnspireerd op een beroemde scene uit de film Love Actually. ‘Afgelopen kerst kreeg ik een telefoontje van mijn vriend Elton John, die tegen me zei dat we samen een kerstnummer moesten maken’, vertelt Sheeran. ‘Ik antwoordde: ’Ja, misschien in 2022’, maar eigenlijk heb ik diezelfde dag al het refrein geschreven. En hier zijn we nu.’ De opbrengst van de single gaat naar de Ed Sheeran Suffolk Music Foundation, een organisatie die jonge aspirant-muzikanten financieel helpt. Daarnaast gaat er een deel naar de Elton John AIDS Foundation.

 

De Kluis met Peter van de Zweep – Thuis Ben

Verrassende covers van bekende maar vergeten liedjes uit de jaren tachtig, negentig en zeroes. De Kluis brengt muzikale moderniseringen van oude nummers van bijvoorbeeld Rob de Nijs, Van Dik Hout, Circus Custers, Hans De Booij en meer. Voor mensen die het origineel nog kennen maar ook mensen die de liedjes nu pas ontdekken.

Written by: admin

Previous post

Nieuws

DJTip van Merian: De Kluis & Peter van der Zweep – Thuis Ben

Verrassende covers van bekende maar tegelijkertijd ook vergeten nummers uit de jaren 80, 90 en zeroes. De Kluis brengt muzikale moderniseringen van oude nummers en dit keer dit doet De Kluis dat samen met Pieter van der Zweep. Zij hebben het nummer 'Thuis Ben' van Hans de Booij helemaal eigen gemaakt. 'Thuis Ben' van De Kluis & Pieter van der Zweep is deze week (3 december tot 10 december) dan […]

todaydecember 2, 2021 2

0%