City NL Top 20

City NL Top 20 week 49 (6 december 2021)

todaydecember 6, 2021

share close

City NL Top 20 week 49 (6 december 2021)

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
We hebben deze week 6 stijgers, waarvan 2 nieuwe binnenkomer, 1 plaat komt terug in de lijst, en er zijn 4 platen op blijven staan en dat betekent, dat we ook 9 zakkers hebben in deze 49ste editie.
Week 49. (6 december 2021)
Hitknaller: Ed Sheeran & Elton John – Merry Christmas
DJTip van Merian: De Kluis & Peter van der Zweep – Thuis Ben

Voor de eerste week op #1. Flemming – Amsterdam
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Senna – Alles

https://www.youtube.com/watch?v=dpeQgONFS94 Senna - Alles Het levenslied zit Senna in haar bloed. Zo zingt ze al van kinds af mee met André Hazes en andere grote Nederlandstalige artiesten. De zangeres uit Helmond weet al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit. Senna doet dan ook niets liever dan optreden. Biografie: We want more De zeventienjarige Senna Willems behaalde […]

todaydecember 3, 2021 1 2

0%