Nieuwe Muziek

Becky G – Bella Ciao

todaydecember 9, 2021

share close

Becky G heeft een videoclip uitgebracht voor haar cover van “Bella Ciao”, het onofficiële volkslied voor de populaire Netflix-serie Money Heist (ook bekend als La Casa de Papel). De video, geregisseerd door Megan Gamez, is een eerbetoon aan de serie.

“Ik heb altijd van La Casa de Papel (Money Heist) gehouden en van de manier waarop deze show contact maakte met miljoenen mensen over de hele wereld”, zei Becky G in een verklaring. “‘Bella Ciao’ is een iconisch nummer en markeert een belangrijk moment in de serie, dus gevraagd worden om het opnieuw te bedenken en deel uit te maken van de Casa de Papel-wereld is echt een eer. Van het opnemen van het nummer tot het opnemen van de video, ik hoop dat iedereen net zoveel van deze cover geniet als ik!”
“Bella Ciao” betrad onlangs de tijdgeest van de popcultuur als het onofficiële volkslied voor Money Heist. Het nummer is afkomstig uit het 19e-eeuwse Italië en verscheen voor het eerst in “Deel 1” van de show. “Part 5: Volume 2”, de finale van de serie, ging op 3 december in première op Netflix.

 

Written by: admin

Previous post

Haagse30

De Haagse 30 week 49 (9 december 2021)

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify.We hebben deze week 12 stijgers, waarvan 4 nieuwe binnenkomers, er zijn 2 platen op hun positie blijven staan en dat betekent, dat we ook 16 zakkers hebben in deze 49ste editie.Week 49. […]

todaydecember 8, 2021 2

0%