Nieuws

Ivo Boudewijns is de nieuwe voice-over van Radio City Den Haag.

todaydecember 9, 2021 1

Background
share close

Ivo Boudewijns is de nieuwe voice-over van Radio City Den Haag.
Het radiostation heeft de vormgeving vernieuwd en een nieuwe slogan geïntroduceerd: ‘THUIS AAN DE KUST’. De teksten zijn gemaakt door het team.
De vormgeving daar had Ivo de vrije hand in.
Met de nieuwe vormgeving vonden wij het ook tijd worden voor een nieuwe stem op Radio City Den Haag zegt Dave, wij zijn erg blij dat Ivo de vormgeving samen met het team voor zijn rekening wilde nemen, het is zeer fijn om met hem samen te werken.
Ondanks de jaren lange ervaring binnen onze gelederen hebben we er weer veel van opgestoken, gewoon kleine dingentjes waar je op moet letten met het schrijven van teksten.
De jingles klinken vrolijk en fris en passen echt bij ons zeggen Merian en Sabrina ondanks de fijne samenwerking die wij hebben gehad de afgelopen jaren met Albert-Jan Sluis, is het voor ons enthousiaste radioliefhebbers en de luisteraar prettig om met een nieuwe vormgeving te starten.

Ivo maakt (maakte) onder andere producties voor Qmusic, Sky Radio, BNN, BNR Radio, Glow FM, Slam FM, #FM Serious Request en Veronica

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van Ivo Boudewijns https://www.voiceoverstem.nl/

Demo City NL Top 20 / Nederlandse Sterren Parade

 

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Becky G – Bella Ciao

Becky G heeft een videoclip uitgebracht voor haar cover van "Bella Ciao", het onofficiële volkslied voor de populaire Netflix-serie Money Heist (ook bekend als La Casa de Papel). De video, geregisseerd door Megan Gamez, is een eerbetoon aan de serie. "Ik heb altijd van La Casa de Papel (Money Heist) gehouden en van de manier waarop deze show contact maakte met miljoenen mensen over de hele wereld", zei Becky G […]

todaydecember 9, 2021

0%