City NL Top 20

City NL Top 20 (week 50)

todaydecember 13, 2021

share close

City NL Top 20 week 50 (13 december 2021)

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
We hebben deze week 9 stijgers, waarvan 2 nieuwe binnenkomer, 4 platen zijn blijven staan en dat betekent, dat we ook 7 zakkers hebben in deze 50ste editie.
Week 50. (13 december 2021)
DJTip van Dave: Frenkie & Goldie Kedde – De sterren staan goed

Voor de vierde week op #1. Flemming – Amsterdam
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

De City Nl Top 20 is elke maandagavond te beluisteren vanaf 19:00 uur deze lijst word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De Herhaling is te beluisteren op vrijdagavond vanaf 19:00 gepresenteerd door Sabrina van Santen.
Beide uitzendingen zijn Live en te beluisteren op Radio City Den Haag

Written by: admin

Previous post

Nieuws

Ivo Boudewijns is de nieuwe voice-over van Radio City Den Haag.

Ivo Boudewijns is de nieuwe voice-over van Radio City Den Haag. Het radiostation heeft de vormgeving vernieuwd en een nieuwe slogan geïntroduceerd: ‘THUIS AAN DE KUST’. De teksten zijn gemaakt door het team. De vormgeving daar had Ivo de vrije hand in. Met de nieuwe vormgeving vonden wij het ook tijd worden voor een nieuwe stem op Radio City Den Haag zegt Dave, wij zijn erg blij dat Ivo de […]

todaydecember 9, 2021 1

0%