City NL Top 20

City NL Top 20 week 51 (20 december 2021)

todaydecember 20, 2021

share close

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
We hebben deze week 6 stijgers, waarvan 4 nieuwe binnenkomer, 9 platen zijn blijven staan en dat betekent, dat we ook 5 zakkers hebben in deze 51ste editie.
Week 51. (20 december 2021)
DJTip van Dave: The Dean & Rene Froger – We pakken groots uit
Hitknaller: Goldband- Kinderwens

Voor de vijfde week op #1. Flemming – Amsterdam
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

De City Nl Top 20 is elke maandagavond te beluisteren vanaf 19:00 uur deze lijst word gepresenteerd door Dave van Velzen.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Hitknaller week 50: Goldband – Kinderwens

Goldband - Kinderwens Eerder dit jaar kwam Goldband met hun langverwachte debuutalbum Betaalbare Romantiek, dat lovend ontvangen werd. Vanwege dit succes brengt de band nu single en de bijbehorende clip van Kinderwens uit. En daarmee gaan ze een iets andere kant uit dan voorheen. Het is een akoestische ballad met harmonieuze koortjes over een kinderwens, waarmee Goldband bewijst dat ze niet makkelijk in een hokje te plaatsen zijn. Het regeltje […]

todaydecember 18, 2021 3

0%