City NL Top 20

City NL Top 20 Week 1. ( 3 Januari 2022 )

todayjanuari 3, 2022

share close

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
We hebben deze week 9 stijgers, waarvan 2 nieuwe binnenkomers, 1 plaat komt terug in de lijst, er zijn 4 platen blijven staan en dat betekent, dat we ook 7 zakkers hebben in deze 1ste editie van 2022.
Week 1. (3 januari 2022)
DJTip van Dave: Frank Verkooyen – Jij Bent Altijd In Mijn Hart
DJTip van Merian: Flemming – Zij Wil Mij

Voor de achtste week op #1. Flemming – Amsterdam
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

De City Nl Top 20 is elke maandagavond te beluisteren vanaf 19:00 uur deze lijst word gepresenteerd door Dave van Velzen.

Written by: admin

Previous post

Haagse30

De Haagse 30 week 52 (30 december 2021)

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify. We hebben deze week 21 stijgers, waarvan 8 nieuwe binnenkomers en 2 re-entry's, er zijn 3 platen op hun positie blijven staan en dat betekent, dat we ook 6 zakkers hebben in […]

todaydecember 30, 2021

0%