Haagse30

De Haagse 30 week 16 (21 april 2022)

todayapril 21, 2022

Background
share close

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify.
Week 16. (21 april 2022)

Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

De Haagse 30 is elke donderdagavond te beluisteren via radiocitydenhaag.nl

Written by: admin

Previous post

De Hitknaller

Lizzo is deze week de Hitknaller met ‘About Damn’

Toen Lizzo in 2019 een gigantische doorbraak beleefde met hits als Truth Hurts, Good As Hell en Juice, was ze voor veel mensen een nieuwe naam, maar lang niet voor iedereen. Cuz I Love You, het album waarop die tracks stonden, was al haar derde. Toch werd ze in één klap een van de populairste zangeressen ter wereld. Haar persoonlijkheid is niet aan te ontkomen, haar teksten laten niks aan […]

todayapril 21, 2022

0%