DJ Tp

Corry en John zijn DJ Tip Van Dave

todayapril 23, 2022

Background
share close

John de Bever en Corry Konings begraven strijdbijl met nieuw nummer

Ooit waren ze boezemvrienden, maar na een ruzie verliezen John de Bever en Corry Konings elkaar uit het oog. Inmiddels zijn ze vijftien jaar verder en hebben de twee artiesten de strijdbijl begraven. Op geheel eigen en muzikale wijze.

De verzoening heeft namelijk geleid tot een een nieuw nummer met de toepasselijke titel: ‘Een Vriend Voor het Leven’.
Zij zijn komende week de DJ Tip van Dave.

 

Written by: admin

Previous post

Haagse30

De Haagse 30 week 16 (21 april 2022)

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify. Week 16. (21 april 2022) Radio City Den Haag 'Thuis aan de Kust' De Haagse 30 is elke donderdagavond te beluisteren via radiocitydenhaag.nl

todayapril 21, 2022

0%