News

Het Radionieuws levert professionele nieuwsvoorziening

todayapril 23, 2022

Background
share close

Het Radionieuws:

Radio City Den Haag is sinds vrijdag 15 april een samenwerking aangegaan met Het Radionieuws, zij verzorgen elke dag tussen 06:00 tot 24:00 uur de dagelijkse nieuws bulletins op het hele uur.
Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om op het halve uur de hoofdpunten uit het nieuws uit te zenden.
Het Radionieuws is er om die (inter)nationale gebeurtenissen direct te signaleren en door te geven. Kort, bondig, begrijpelijk.

Het Radionieuws zorgt ervoor dat jij op de hoogte blijft van alle belangrijke zaken in de wereld. Zo snel mogelijk. Want ieder uur is er nieuws.
Bij het radio nieuws zijn alleen mensen werkzaam die hun sporen hebben verdient op de landelijke radio en de juiste tone weten te leggen bij het lezen van het nieuws, een club van topkrachten.

Klik op de banner voor meer informatie:

Written by: admin

Previous post

DJ Tp

Corry en John zijn DJ Tip Van Dave

John de Bever en Corry Konings begraven strijdbijl met nieuw nummer Ooit waren ze boezemvrienden, maar na een ruzie verliezen John de Bever en Corry Konings elkaar uit het oog. Inmiddels zijn ze vijftien jaar verder en hebben de twee artiesten de strijdbijl begraven. Op geheel eigen en muzikale wijze. De verzoening heeft namelijk geleid tot een een nieuw nummer met de toepasselijke titel: 'Een Vriend Voor het Leven'. Zij […]

todayapril 23, 2022

0%