City NL Top 20

City NL Top 20 week 17 (25 april 2022)

todayapril 25, 2022

Background
share close

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
Week 17. (25 april 2022)

Voor de eerste week op #1. Suzan & Freek – Honderd Keer
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

Written by: admin

Previous post

News

Het Radionieuws levert professionele nieuwsvoorziening

Het Radionieuws: Radio City Den Haag is sinds vrijdag 15 april een samenwerking aangegaan met Het Radionieuws, zij verzorgen elke dag tussen 06:00 tot 24:00 uur de dagelijkse nieuws bulletins op het hele uur.Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om op het halve uur de hoofdpunten uit het nieuws uit te zenden.Het Radionieuws is er om die (inter)nationale gebeurtenissen direct te signaleren en door te geven. Kort, bondig, begrijpelijk.Het Radionieuws zorgt […]

todayapril 23, 2022

0%