Haagse30

Benson Boone met In The Stars hoogste nieuwe in de Haagse 30 week 20

todaymei 19, 2022

Background
share close


De Haagse 30 week 20 (19 mei 2022)

De Haagse 30 telt deze week 8 nieuwe binnenkomers de hoogste op nummer 15 Benson Boone ‘In The Stars’, verder in de lijst 1 re-entry op nummer 16 Direct met ‘Through The Looking Glass’.

15 (–) IN THE STARS – Benson Boone
Benson Boone brak afgelopen december wereldwijd door met zijn single Ghost Town. Kort daarvoor was de 19-jarige Amerikaanse singer/songwriter al viral gegaan op TikTok met fragmenten van zijn muziek en mede daardoor viel hij op bij Imagine Dragons-zanger Dan Reynolds. Die bezorgde Benson een contract op zijn Night Street-label. In de Haagse 30 schopte Ghost Town het begin dit jaar tot de zevende plek en stond uiteindelijk elf weken genoteerd. Vervolgens bracht Benson met Room For Two een meer uptempo track uit, maar die haalde de Haagse 30 niet. Tijd dus voor een nieuwe ballad en nu is het wel weer raak. Met In The Stars heeft Benson zijn tweede hitnotering in de Haagse 30 te pakken.

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify.

Week 20. (19 mei 2022)

De Haagse 30 is elke donderdagavond te beluisteren via radiocitydenhaag.nl

Written by: admin

Previous post

City NL Top 20

City NL Top 20 week 20 (16 mei 2022)

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen. De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube. […]

todaymei 16, 2022

0%