Entertainment

Nielson schrijft en zingt over ‘hoop en positiviteit’ voor actiedag KWF

todaymei 24, 2022

Background
share close

Nielson heeft een nieuwe single gelanceerd, genaamd Stralen. Met het nummer wil de zanger aandacht vragen voor het KWF Kankerbestrijding.

“Vereerd en verbaasd was ik door het verzoek van het KWF of ik een liedje wilde schrijven voor de nieuwe opzet van het KWF gala Nederland Voor Het Leven. Vereerd om er een bijdrage aan te mogen leveren. Verbaasd om de mysterieus goede timing van dit verzoek.”, schrijft Nielson op social media. Het nummer heet Stralen en is vandaag verschenen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nielson (@nielsonmusic)


TV-programma 30 mei
Nielson is met zijn nummer Stralen te zien in de tv-uitzending Voor het leven op 30 mei op NPO 1.
De uitzending staat volledig in het teken van het KWF, waarbij we verhalen zien van mensen die leven met kanker.

Written by: admin

Previous post

Clubtour

Flemming kondigt clubtour aan

Flemming gaat in december voor het eerst in zijn carrière op clubtour, dat kondigt de zanger zojuist aan op social media. In december doet Flemming zes poppodia aan in Nederland. Zo gaat hij naar Groningen, Amsterdam, Nijmegen, Zwolle, Utrecht en Tilburg. Op Instagram deelt de zanger een foto met de mededeling dat de kaartverkoop snel van start gaat. “In december een maand lang doen wat ik het liefste doe”, schrijft […]

todaymei 24, 2022

0%