Haagse30

De Haagse 30 week 21 (26 mei 2022)

todaymei 26, 2022

Background
share close

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify.

Week 21. (26 mei 2022)

Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

De Haagse 30 is elke donderdagavond te beluisteren via radiocitydenhaag.nl

Written by: admin

Previous post

Entertainment

Nielson schrijft en zingt over ‘hoop en positiviteit’ voor actiedag KWF

Nielson heeft een nieuwe single gelanceerd, genaamd Stralen. Met het nummer wil de zanger aandacht vragen voor het KWF Kankerbestrijding. “Vereerd en verbaasd was ik door het verzoek van het KWF of ik een liedje wilde schrijven voor de nieuwe opzet van het KWF gala Nederland Voor Het Leven. Vereerd om er een bijdrage aan te mogen leveren. Verbaasd om de mysterieus goede timing van dit verzoek.”, schrijft Nielson op social […]

todaymei 24, 2022

0%