Nieuwe Muziek

Duke & Jones, Louis Theroux – Jiggle Jiggle

todayjuni 2, 2022

Background
share close

“Jiggle Jiggle” is een single uit 2022 van de Britse journalist en documentairemaker Louis Theroux. Het nummer werd geproduceerd door het in Manchester gevestigde DJ-duo Duke & Jones. Het nummer is gemaakt op basis van een raptrend waarbij Theroux betrokken was, met een fragment van hem die rapt in de show Weird Weekends.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

La Fuente – I Want You

La Fuente is de artiestennaam van Job Smeltzer; een Nederlandse dj, muziekproducent en hockeycoach. Smeltzer behaalde zijn bachelor of commerce aan de Fontys Hogescholen. Sinds 2008 brengt Smeltzer nummers uit onder Mixmash, Hexagon en Spinnin' Records. In december 2015 lanceerde hij, samen met compagnon Arjan van de Wiel, de bewustzijnsapp Limbi. In maart 2020 hield hij de La Fuente Talks in Pathé Eindhoven. In april van hetzelfde jaar trad hij […]

todayjuni 2, 2022

0%