Nieuwe Muziek

La Fuente – I Want You

todayjuni 2, 2022

Background
share close

La Fuente is de artiestennaam van Job Smeltzer; een Nederlandse dj, muziekproducent en hockeycoach.

Smeltzer behaalde zijn bachelor of commerce aan de Fontys Hogescholen. Sinds 2008 brengt Smeltzer nummers uit onder Mixmash, Hexagon en Spinnin’ Records. In december 2015 lanceerde hij, samen met compagnon Arjan van de Wiel, de bewustzijnsapp Limbi. In maart 2020 hield hij de La Fuente Talks in Pathé Eindhoven. In april van hetzelfde jaar trad hij op in het Philips Stadion tijdens het Quarantaine Festival van SLAM!. Voor zijn carrière als dj vlucht nam was Smeltzer hockeycoach. Sinds 2020 heeft hij dit weer opgepakt bij hockeyclub Oranje-Rood.

In mei van 2022 dropt hij de single I Want You.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Meau – Tegen de klippen op

Hoewel haar hit Dat Heb Jij Gedaan nog geen jaar oud is wordt hij door veel mensen al wel gezien als een echte Neder klassieker. De opvolger Als Jij Maar Bij Me Bent was minder succesvol, maar ondanks die tegenvaller is MEAU dankbaar voor alles wat er de laatste tijd op haar pad is gekomen. Zo stond ze met haar clubtour in verschillende uitverkochte zalen en trad ze als support-act op tijdens tijdens […]

todayjuni 2, 2022

0%