Nieuwe Muziek

Meau – Tegen de klippen op

todayjuni 2, 2022

Background
share close

Hoewel haar hit Dat Heb Jij Gedaan nog geen jaar oud is wordt hij door veel mensen al wel gezien als een echte Neder klassieker. De opvolger Als Jij Maar Bij Me Bent was minder succesvol, maar ondanks die tegenvaller is MEAU dankbaar voor alles wat er de laatste tijd op haar pad is gekomen. Zo stond ze met haar clubtour in verschillende uitverkochte zalen en trad ze als support-act op tijdens tijdens de concerten van Suzan & Freek. De nieuwste single van de zangeres heet Tegen De Klippen Op en is een bijzonder liedje dat ze schreef voor Sterre Van Wijlen, een 18-jarige blogger die te maken kreeg met botkanker maar daar inmiddels van is genezen. Tegen De Klippen Op is tevens de titelsong van een documentaire die over Van Wijlen is gemaakt.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Paolo Nutini – Through the Echoes en Lose

Het laatste album van Paolo Nutini stamt alweer uit 2014, dus is het hoog tijd voor een opvolger. Die krijg je dan ook voorgeschoteld op 1 juli. De zanger brengt dan de plaat Last Night In The Bittersweet uit. Hij deelde bij de aankondiging meteen ook de twee eerste tracks uit het project: Through the Echoes en Lose It. De eerst genoemde is een fraaie ballade. De tweede song kent meer overeenkomsten met bands uit […]

todayjuni 2, 2022

0%