Nieuwe Muziek

Paolo Nutini – Through the Echoes en Lose

todayjuni 2, 2022

Background
share close

Het laatste album van Paolo Nutini stamt alweer uit 2014, dus is het hoog tijd voor een opvolger. Die krijg je dan ook voorgeschoteld op 1 juli. De zanger brengt dan de plaat Last Night In The Bittersweet uit. Hij deelde bij de aankondiging meteen ook de twee eerste tracks uit het project: Through the Echoes en Lose It. De eerst genoemde is een fraaie ballade. De tweede song kent meer overeenkomsten met bands uit de momenteel gaande postpunkrevival mede door de uitgesponnen opbouw. Twee totaal verschillende smaken, maar beide heel erg lekker.

Written by: admin

Previous post

Haagse30

Kate Bush is terug aan de top van de hitlijsten

Kate Bush is terug aan de top van de hitlijsten! Kate Bush is terug aan de top van de hitlijsten. Scoorde ze in de jaren 80 hit na hit, de laatste jaren was het toch een stuk stiller rond de 63-jarige Engelse zangeres. Dankzij de serie Stranger Things is ze met Running up that hill echter helemaal terug. En dat allemaal door de serie Stranger Things op Netflix. Het is […]

todayjuni 1, 2022

0%