City NL Top 20

City NL Top 20 week 23 (6 juni 2022)

todayjuni 6, 2022

Background
share close

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
Week 23. (6 juni 2022)

Voor de eerste week op #1. FLEMMING – Automatisch
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Duke & Jones, Louis Theroux – Jiggle Jiggle

"Jiggle Jiggle" is een single uit 2022 van de Britse journalist en documentairemaker Louis Theroux. Het nummer werd geproduceerd door het in Manchester gevestigde DJ-duo Duke & Jones. Het nummer is gemaakt op basis van een raptrend waarbij Theroux betrokken was, met een fragment van hem die rapt in de show Weird Weekends.

todayjuni 2, 2022

0%