Nieuwe Muziek

Oliva & Paul Sinha – Elektriciteit

todayjuni 11, 2022

Background
share close

Paul Sinha heeft een nieuwe single samen met de Vlaamse zangeres OLIVIA. Zij deed ongeveer tien jaar geleden mee aan The Voice of Belgium. Het programma won ze helaas niet, maar was wel een opstap naar een zangcarrière. Voornamelijk zong OLIVIA in het Engels, tot ze Paul Sinha tegenkwam. Het nummer heet ‘Elektriciteit’ en ze zingen over elektrische vonken die overspringen tussen twee geliefdes die in Nederland en België wonen.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Sebastiaan – Zo Mooi

Sébastiaan omschrijft z’n nieuwe single ‘𝐙𝐨 𝐦𝐨𝐨𝐢!’ als iets meer poppy, commercieel en verrassend afwijkend t.o.v. het gros dat weer veel op elkaar lijkt. Sébastiaan vindt het met alle respect jammer dat veel artiesten elkaar na doen. ‘Zo mooi!’ is de vierde plaat die hij bij producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio heeft opgenomen, maar alle producties zijn totaal verschillend. Sébastiaan is van mening dat zijn eigen inbreng […]

todayjuni 11, 2022

0%