Nieuwe Muziek

Sebastiaan – Zo Mooi

todayjuni 11, 2022

Background
share close

Sébastiaan omschrijft z’n nieuwe single ‘𝐙𝐨 𝐦𝐨𝐨𝐢!’ als iets meer poppy, commercieel en verrassend afwijkend t.o.v. het gros dat weer veel op elkaar lijkt. Sébastiaan vindt het met alle respect jammer dat veel artiesten elkaar na doen. ‘Zo mooi!’ is de vierde plaat die hij bij producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio heeft opgenomen, maar alle producties zijn totaal verschillend. Sébastiaan is van mening dat zijn eigen inbreng als singer-songwriter daarvoor bepalend is. Overigens is het zo dat hij in de toekomst vaker met Verkooyen liedjes voor collega-artiesten gaat schrijven.

Sébastiaan: ‘Het nummer is een bewerking van een Duitse schlager waarvan ik de basis in de demoversie heb omgebouwd tot meer pop. Frank heeft hem nadien verder geoptimaliseerd. Mijn zoon had de gitaarpartijen bedacht die later voor de finale versie door Marcel Fisser zijn ingespeeld. Daarnaast zorgt de live saxofoon, waarvoor Hubert Heeringa verantwoordelijk is, voor een hele leuke sound. Dit nummer zal ik zeker op 29 oktober 2022 zingen tijdens mijn eerste live concert in Leidschendam’.

Written by: admin

Previous post

Haagse30

De Haagse 30 week 23 (9 juni 2022)

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify. Week 23. (9 juni 2022) Radio City Den Haag 'Thuis aan de Kust' De Haagse 30 is elke donderdagavond te beluisteren via radiocitydenhaag.nl 

todayjuni 9, 2022

0%