Nieuwe Muziek

Jaap Reesema en Lea Rue – Code rood

todayjuni 17, 2022

Background
share close

Jaap Reesema en Lea Rue – Code rood

Dat Jaap Reesema graag met andere mensen samenwerkt, is voor niemand nog een verrassing! Eerder zong hij samen met Olivia, Pommelien Thijs en Regi. Vandaag werkt hij samen met Lea Rue, die je kan kennen van The Voice. Lea en Jaap vonden elkaar toen er een samenwerking was met Lost Frequencies. Er was meteen een klik en het resultaat is de nieuwe single ‘Code Rood’, een vrolijk liedje over iemand die je voor het eerst ziet en verliefd op wordt.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Ross & Iba – Poes

Ross & Iba - Poes Ross & Iba is een Nederlands reggae-duo, bestaande uit Rossano 'Dr. Rosss' Toney en Jeroen 'Ibamannn' Buis. In 1993 scoorde zij echt een hele grote hit in Nederland met het nummer 'Wassenaar'. Na onenigheid over de opvolger werd het rustig rond Ross & Iba. Het duo is nooit uit elkaar gegaan en dat blijkt wel, want er is nieuwe Ross & Iba muziek. Het nummer […]

todayjuni 17, 2022

0%