Nieuwe Muziek

Robbie Williams – Angels (XXV)

todayjuni 17, 2022

Background
share close

Robbie Williams – Angels (XXV)

Als solo-artiest zit Robbie Williams momenteel 25 jaar in het vak. Na zijn turbulente jaren met Take That scoorde hij vanaf 1997 op eigen houtje enorm veel hits en verkocht miljoenen exemplaren van zijn soloalbums. Ter ere van zijn 25-jarig bestaan als solo-artiest brengt Williams op 9 september het album XXV uit. Op het album staan zijn grootste hits die hij opnieuw opnam met het Nederlandse Metropole Orkest. Daarvoor heeft honorair dirigent Jules Buckley, samen met Steve Sidwell en Guy Chambers, de muziek van Robbie opnieuw gearrangeerd. Angels, één van zijn best verkopende singles ooit verschijnt in de nieuwe versie als eerste single van het aankomende album.

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Jaap Reesema en Lea Rue – Code rood

Jaap Reesema en Lea Rue - Code rood Dat Jaap Reesema graag met andere mensen samenwerkt, is voor niemand nog een verrassing! Eerder zong hij samen met Olivia, Pommelien Thijs en Regi. Vandaag werkt hij samen met Lea Rue, die je kan kennen van The Voice. Lea en Jaap vonden elkaar toen er een samenwerking was met Lost Frequencies. Er was meteen een klik en het resultaat is de nieuwe […]

todayjuni 17, 2022 2

0%