Nieuwe Muziek

Ross & Iba – Poes

todayjuni 17, 2022

Background
share close

Ross & Iba – Poes

Ross & Iba is een Nederlands reggae-duo, bestaande uit Rossano ‘Dr. Rosss’ Toney en Jeroen ‘Ibamannn’ Buis. In 1993 scoorde zij echt een hele grote hit in Nederland met het nummer ‘Wassenaar’. Na onenigheid over de opvolger werd het rustig rond Ross & Iba.

Het duo is nooit uit elkaar gegaan en dat blijkt wel, want er is nieuwe Ross & Iba muziek. Het nummer heet ‘Poes’ en in de videoclip zijn ook allemaal poezen en katten te zien. Maar Ross en Iba kennende zingen ze toch over het vrouwelijke lichaamsdeel dat zich ook weleens laat omschrijven als een mossel of halve kip.

 

 

Written by: admin

Previous post

DJ Tp

Maneskin If I Can Dream De DJTip van Merian

Maneskin If I Can Dream   Toegegeven: de vorige single Supermodel was niet helemaal top van Måneskin. Aan de Italianen zelf om dat flink te verbeteren met de nieuwe track If I Can Dream. Een nummer dat is geschreven voor de op 23 juni te verschijnen biopic over het leven van Elvis Presley. Ook Eminem en CeeLo Green maakten al een track voor de film. If I Can Dream begint […]

todayjuni 17, 2022

0%