DJ Tp

René Karst is komende vrijdag DJTip van Dave

todayjuli 5, 2022

Background
share close

DAT INTERESSEERT ME ECHT GEEN ENE REET – is de nieuwe single van René Karst die aanstaande vrijdag gaat uitkomen • een vrolijke meezinger met een hoog meezing-gehalte! Want wie wil er zo af en toe niet schreeuwen dat hij het graag anders wil of er niks mee te maken wil hebben! • de clip is inmiddels klaar en dit is een foto van de mensen die in de clip figureren. En ondanks dat wij deze nieuwe single nog niet hebben kunnen beluisteren, hebben wij toch besloten om de nieuwe single van René Karst predicaat DJTip te geven, dus de single is vanaf aanstaande vrijdag geregeld te horen op Radio City Den Haag!

Written by: admin

Previous post

City NL Top 20

City NL Top 20 week 27 (4 july 2022)

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen. De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube. […]

todayjuli 4, 2022

0%