Haagse30

De Haagse 30 week 27 (7 juli 2022)

todayjuli 6, 2022

Background
share close

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify.

Week 27. (7 juli 2022)

Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

De Haagse 30 is elke donderdagavond te beluisteren via radiocitydenhaag.nl

Written by: admin

Previous post

DJ Tp

René Karst is komende vrijdag DJTip van Dave

DAT INTERESSEERT ME ECHT GEEN ENE REET - is de nieuwe single van René Karst die aanstaande vrijdag gaat uitkomen • een vrolijke meezinger met een hoog meezing-gehalte! Want wie wil er zo af en toe niet schreeuwen dat hij het graag anders wil of er niks mee te maken wil hebben! • de clip is inmiddels klaar en dit is een foto van de mensen die in de clip […]

todayjuli 5, 2022

0%