Show Nieuws

Nick & Simon uit elkaar?

todayaugustus 22, 2022

Background
share close

Nick & Simon ‘kunnen elkaar niet meer luchten!

De gemoederen tussen Nick & Simon zouden volgens verschillende roddelkanalen hoog opgelopen zijn de afgelopen tijd. Het zangduo heeft via hun management aan Nu.nl laten weten dat er soloplannen zijn voor de toekomst. Nu.nl meldde destijds: “Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon. Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland.” De twee trekken natuurlijk nog steeds een gigantisch publiek. Echter kwam dit statement vlák na de onthullingen over Simon door, onder andere, Juicechannel: “Wij hebben inmiddels 7(!) verschillende dames los van elkaar gesproken en ze vertellen allemaal een soortgelijk verhaal over Simon. Dit zijn dames die de afgelopen jaren, en sommige nu nog, contact en het bed gedeeld hebben met hem. Dat Simon zijn vrouw de laatste tijd veelvoudig bedriegt was al bekend.” Dit zou een aanleiding voor Nick zijn om weg te gaan bij Simon.

Ook Yvonne Coldeweijer vond het maar wat toevallig dat dit nieuws zo vlak na alle onthullingen naar buiten kwam. Coldeweijer reageerde destijds met: “Goh, hoe zou dat nou komen?” Echter zijn er nu steeds meer bronnen die melden dat de twee échts ruzie zouden hebben. De samenwerkingen tussen beide zijn behoorlijk geforceerd en er zou niet to nauwelijks meer contact tussen de twee zijn. Tina Nijkamp, ooit Omroepvrouw van het jaar, heeft ook haar bedenkingen over de vriendschap tussen de twee. Nijkamp meldt: “Het viel me heeeeeel erg op dat Nick en Simon elkaar in I Want Your Song geen enkele keer aankeken. Zelfs niet in de clip.” De opnames zouden al gemaakt zijn voordat bekend werd dat er een breuk aan zat te komen. Beelden hieronder:

Written by: admin

Previous post

City NL Top 20

City NL Top 20 week 34 – 22 aug 2022

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen. De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube. […]

todayaugustus 22, 2022

0%