City NL Top 20

City NL Top 20 week 35 – 29 aug 2022

todayaugustus 29, 2022

Background
share close

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
Week 35. (29 augustus 2022)

Voor de tweede week op #1. Wolter Kroes – Dansen voor je leven
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

Written by: admin

Previous post

Nieuwe Muziek

Nieuwe Single: Steffany – Ik Laat Om Jou Geen Tranen Meer

Nieuwe Single: Steffany – Ik Laat Om Jou Geen Tranen Meer Met haar nieuwe single ‘Ik Laat Om Jou Geen Tranen Meer’ laat Steffany een nieuwe kant van zichzelf zien. De single is geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar en gaat over het beëindigen van een relatie omdat deze niet meer werkt. “Soms lopen dingen niet zoals je ze het zelf van tevoren bedacht had en dan moet je er toch het beste van maken. Helaas […]

todayaugustus 27, 2022

0%