Robin Schulz

Background

Bio / Info

Met een naam die door de zalen van de muziekgeschiedenis weerklinkt, heeft Robin Schulz een duizelingwekkende reeks prestaties verzameld die zijn status als een van de meest succesvolle artiesten in de industrie hebben verstevigd. De afgelopen jaren heeft hij meer dan 800 gouden, platina- en diamantprijzen gewonnen in 30 landen. Als de meest succesvolle Duitse artiest aller tijden in het buitenland vestigde Schulz ook een ongeĆ«venaard record in zijn thuisland met maar liefst 14 airplay #1-hits. Nu is de Grammy-genomineerde DJ en producer klaar om zijn vijfde studioalbum, “PINK”, te onthullen.

Het verhaal van Robin Schulz is een bewijs van de buitengewone kracht van dromen. Geboren en getogen in een middelgrote Duitse stad met een bevolking ergens in de 160.000 en een opwindingsniveau dat op zijn best als middenklasse kan worden omschreven, heeft Schulz grenzen overstegen en een wereldwijde sensatie geworden. Hij reist non-stop de wereld rond om te spelen in drukke clubs, ‘s werelds grootste festivals zoals Tomorrowland, Parookaville, Ultra Music Festival of zijn jaarlijkse zomerresidentie in Pacha, Ibiza, en boeit het publiek met zijn opwindende optredens.

Door elementen uit house, electro en pop te combineren, ontpopte Schulz zich al snel tot Duitslands meest succesvolle muziekexport en domineerde hij de hitlijsten met talloze nummer 1-hits in meer dan 20 landen. Zijn immense populariteit wordt verder benadrukt door meer dan 20 miljoen verkopen en een verbazingwekkende 12 miljard streams wereldwijd.


Dj

0%